Puigneró defensa el concepte 'smart city' com a inversió per reduir despeses

Puigneró ha fet la seva intervenció 'Sant Cugat, ciutat intel·ligent 2020' al BDigital Global Congress

Política

Publicat el 30/mai/11 per Jon Sindreu

Una ciutat innovadora en la prestació de serveis que gestiona millor els seus recursos a través de la tecnologia. Així ha definit la ciutat intel·ligent del futur el regidor d'Innovació i Comunicació en funcions, Jordi Puigneró, durant la seva intervenció a la ponència 'Smart cities: best practices', emmarcada en la 13a edició del BDigital Global Congress, que ha tingut lloc aquest dilluns al matí a l'Auditori del CaixaForum de Barcelona.

Puigneró ha fixat el 2020 com a horitzó per a la conversió de la ciutat en una 'smart city' i ha explicat a Cugat.cat que l'ús de la tecnologia és una inversió que permetrà a l'Ajuntament estalviar en despeses.

Jordi Puigneró

La idea és invertir en sistemes que consumeixin menys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









El regidor d'Innovació i Comunicació en funcions també ha destacat que Sant Cugat és el municipi més punter de l'Estat espanyol pel que fa a l'ús de tecnologies, i n'ha posat com a exemple el sistema de reg intel·ligent que opera des de fa anys a la ciutat.

Aquesta 13a edició del BDigital Global Congress, una trobada anual on es busca destacar els avenços i reptes de la societat digital, té lloc al CaixaForum de Barcelona fins aquest dimecres.