Sant Cugat i Bilbao comparteixen projectes d'innovació tecnològica

El regidor Jordi Puigneró ha viatjat a Bilbao

Política

Publicat el 10/feb/11 per Àgata Guinó

Compartir projectes amb Bilbao sobre innovació tecnològica, com el pla estratègic 'Smart City Sant Cugat', ha estat l'objectiu del regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, en la seva visita a la ciutat basca. Les polítiques d'innovació de la nostra ciutat, com ha explicat Puigneró, es basen en dos eixos principals: Sant Cugat com un municipi digital i verd.

El regidor ha subratllat que, durant aquest mandat, s'han explotat les polítiques d'innovació tecnològica en diferents àmbits, com el de la mobilitat i el de la comunicació. En aquest sentit, Puigneró apunta què significa el concepte de 'smart city'.

Jordi Puigneró

Significar aplicar la domòtica a la ciutat. Traslladar a més àmbits de la ciutat la intel·ligència en la gestió del serveis i amb menys cost.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puigneró ha afegit que les noves tecnologies són molt importants i necessàries per millorar els serveis a la ciutat. El regidor ha remarcat que, per ara, han compartit una primera sessió de treball amb la ciutat de Bilbao i que espera tenir més trobades en el futur.