Menéndez: 'Sóc el millor alcaldable possible per al PSC'

Jordi Menéndez

Política

Publicat el 22/gen/11 per Josep Gimeno

El candidat a les primàries socialistes Jordi Menéndez es considera 'el millor cap de llista del PSC possible' per als comicis locals. Candidat a l'alcaldia en dues ocasions, Menéndez subratlla que a les primàries no es discuteix el programa per a les eleccions, sinó que s'hi debat qui és la persona més adient per encapçalar el projecte.

Menéndez treballa ara per recollir els avals que el permetran enfrontar-se al primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, per elegir el cap de llista del partit. Qui va ser alcaldable en dues ocasions i actual secretari de l'oficina del president Montilla diu tenir el suport d'un nucli rellevant de militants i simpatitzants que l'ha fet lluitar per encapçalar la llista socialista.

Jordi Menéndez

Un nucli rellevant de companys fa mesos que em suggereix que em presenti. Pensem que sóc la millor opció.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











Segons Menéndez, les primàries entre ell i Villaseñor no serviran per discutir programes, ja que les dues candidatures, assegura, comparteixen un projecte col·lectiu per a la ciutat.

Jordi Menéndez

Les primàries serveixen per decidir qui té més possibilitats per a les eleccions. El projecte és col·lectiu i del partit. No és el projecte de Villaseñor o Menéndez.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Menéndez ha anunciat que donarà tot el suport necessari a Villaseñor en cas que el primer secretari guanyi les primàries, una actitud que, diu, també tindrà el seu rival si es produeix el resultat contrari.

La candidatura de Menéndez compta amb el suport de tres dels quatre regidors del grup municipal socialista: Salvador Gausa, Pilar Gorina i Àlvar Roda. L'exdiputat santcugatenc de Ciutadans pel Canvi (CpC), Josep Maria Balcells, també ha mostrat el seu suport a Menéndez per encapçalar la llista.