Recoder creu que els ajuts del govern als ajuntaments per la nevada no seran suficients

Les màquines van treballar moltes hores per retirar la neu

Política

Publicat el 18/mar/10 per Anna Bernadó

L'alcalde veu bé que el govern hagi aprovat un primer paquet d'ajuts per als municipis per la nevada, tot i que considera que no seran suficients per cobrir les despeses extres que ha generat el temporal de neu als ajuntaments. Lluís Recoder ha reconegut, però, que el cost per a Sant Cugat és 'una anècdota' comparat amb altres poblacions del nord de Catalunya.

L'alcalde ha explicat a Cugat.cat que els ajuts 'sempre es reben bé', tot i ser conscient que el cost de la nevada per a Sant Cugat no tindrà res a veure amb el d'algunes poblacions gironines. Lluís Recoder ha demanat el suport de la Generalitat i ha recordat que els consistoris 'ja van prou justos'.

Lluís Recoder

Els ajuts sempre es reben bé. En el nostre cas és una anècdota amb el que han patit altres municipis, però la despesa serà elevada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcalde assegura que encara no pot concretar la xifra exacte del cost que va suposar el dispositiu especial per la nevada desplegat a la ciutat. Tot i això, Recoder considera que els ajuts que proporcionarà el govern no seran suficients.

Lluís Recoder

Ho estem comptabilitzant, quan ho tinguem ho presentarem. L'experiència ens diu que els ajuts que rebem no arriben ni de lluny a cobrir el que hem gastat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Sant Cugat va activar un dispositiu especial durant la nevada que va disposar d'efectius de la Brigada Municipal, Policia Local, Mossos d'Esquadra, ADF i Protecció Civil.