Crítiques del PSC i el PP als Premis Ciutat de Sant Cugat

El PSC i el PP critiquen el 'discurs polític' de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació

Política

Publicat el 2/mar/10 per Mar Castro

El PSC i el PP critiquen la manera d'escollir els guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Cugat, lliurats aquest diumenge. Els socialistes demanen que s'obri un debat al voltant de l'elecció dels premiats i que el jurat tingui molt més en compte l'opinió ciutadana. El PSC considera que els premis no són per fer política i critica el discurs que va fer el portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, un dels guardonats. De la seva banda, el PP creu que s'han 'polititzat' els premis i critica que es doni un guardó a una entitat 'que ja no existeix'.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha dit en roda de premsa que 'cal millorar' l'elecció dels premis perquè considera que el jurat no té prou en compte l'opinió ciutadana. Els socialistes creuen que s'ha d'obrir un debat, en les properes edicions, per fomentar més la participació dels santcugatencs i millorar la 'transparència'.

Villaseñor considera que amb els premis 'no s'ha de fer política' i que s'ha de 'reconèixer aquella gent o entitats que fa anys que treballen per Sant Cugat'. En aquest sentit, ha criticat el 'discurs polític' que va fer el portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, quan va recollir un dels Premis Ciutat de Sant Cugat.

Ferran Villaseñor

No sé si els que van votar la candidatura ho van fer per fer política, però el que sí que és cert és que el discurs que van fer era polític.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




També s'ha mostrat crític el representant del PP a la tertúlia 'El gall del Monestir' de Cugat ràdio, Alfredo Bergua, que ha dit que els premis s'han 'polititzat'.

Alfredo Bergua

S'ha donat un premi a una entitat que avui dia ja ni existeix i s'han polititzat els premis. No es pot posar en el mateix nivell aquesta plataforma amb l'Arcadi Oliveres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








El PSC lamenta, d'altra banda, que no s'hagi premiat el taller de plàstica Triangle ni cap representant de l'esport local, tot i figurar entre les 15 candidatures finalistes.