El ple admet a tràmit per segon cop i per imperatiu judicial un PAU de Torre Negra

Imatge del sector de la Torre Negra

Política

Publicat el 22/set/09 per Anna Gonzalez

El ple municipal ha aprovat inicialment per imperatiu judicial un Programa d'Actuació Urbanística (PAU) presentat per Núñez i Navarro i altres propietaris al sector de Torre Negra. D'aquesta manera, els grups polítics han donat compliment a una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), tot i que el gest no comporta la urbanització del sector. Aquest és el segon cop que el ple es veu obligat a donar tràmit a un PAU per construir a Torre Negra.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha reiterat la voluntat de l'Ajuntament de protegir íntegrament el sector de la Torre Negra.

Mercè Conesa

És un mandat judicial i el consistori continua defensat la preservació íntegra del sector de la Torre Negra. Es proposa admetre a tràmit i aprovar inicialment el PAU.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ajuntament ja va presentar un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem, que finalment va ser desestimat convertint en ferma la sentència del TSJC que obliga el ple a admetre a tràmit i aprovar inicialment el programa urbanístic presentat per Núñez i Navarro.