Ramon Bonastre deixa de ser president de CDC per motius professionals

Ramon Bonastre, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 17/set/09 per Anna Bernadó

El president de CDC a Sant Cugat, Ramon Bonastre, deixa el càrrec de l'executiva de la federació nacionalista ja que assegura que el volum de feina que assumeix com a vicegerent de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no li permet poder dedicar-se al partit. La renúncia del fins ara president, que porta 11 anys al capdavant de CDC, es comunicarà a l'assemblea de la federació dimarts que ve. D'aquesta manera, Bonastre també deixarà de ser copresident de CiU a Sant Cugat.

Ramon Bonastre ha explicat que el futur de CDC és intens amb la sentència sobre l'Estatut del Tribunal Constitucional, les eleccions al Parlament de Catalunya i els comicis municipals. Per aquest motiu, l'actual president creu que la federació necessita una disponibilitat horària a la presidència que ell no pot oferir en aquests moments.

Escoltem el mateix Bonastre en declaracions a Cugat.cat.

Ramon Bonastre

És una qüestió estrictament professional arran d'un canvi de feina del mes de març.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La renúncia ja s'ha tractat en el si de l'executiva local i amb l'alcalde, Lluís Recoder. L'actual president ha mostrat la seva disposició a continuar col·laborant amb la formació.

Un dels possibles candidats a substituir Bonastre en el càrrec de president local del partit és el regidor Jordi Puigneró, que està estudiant presentar candidatura.