La JNC crítica les acusacions de l'ASJC al regidor de Seguretat Ciutadana

Espai de Barraques de la Festa Major

Política

Publicat el 30/nov/08 per Marc Texidó

Les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) mostra el seu desacord a les acusacions que fa l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (ASJC) al regidor de Seguretat Ciutadana per no aturar el judici dels joves santcugatencs acusats d'agredir un Policia Local i provocar aldarulls durant les Barraques de Festa Major. La JNC creu que l'agressió no és defensable tot i el temps que ja ha passat des de Barraques.

El membre de la JNC, Jordi Domingo, ha explicat a Cugat.cat que les paraules dels membres de l'ASJC sobre els fets que van succeir a l'espai de Barraques de Festa Major es poden considerar actes violents.

Domingo expica el motiu de la seva defensa al regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell.

Jordi Domingo

El que nosaltres pretenem és defensar l'actuació del regidor. Des de la regidoria tenen els motius per prendre les mesures adequades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde, Lluís Recoder, a l'entrevista mensual a Cugat.cat ha aprofitat per recordar que l'actuació de Martorell és l'apropiada i ha recordat que diverses persones van ser agradides.

Lluís Recoder

No sé perquè demanen la dimissió de Martorell, és un excel·lent regidor. Refresquem la memòria hi va haver persones que van ser agradides.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El judici ha quedat vist per sentència aquesta setmana, a l'espera de la resolució del jutge.