Xavier Cortés abandonarà la política professional

Política

Publicat el 9/feb/07 per Miquel Herrada

Xavier Cortés ha anunciat a Ràdio Sant Cugat que abandonarà la política professional quan finalitzi el mandat. L'actual regidor de Descentralització i Esports no tornarà a ocupar un càrrec electe, tot i que formarà part de la candidatura de CiU com a mostra de suport al projecte de l'alcalde, Lluís Recoder.

Cortés ja li ha comunicat a l'alcalde la seva decisió, que és fruit d'un procés de reflexió 'personal i familiar'. El polític d'UDC posa així fi a 13 anys de trajectòria política professional en l'àmbit local. Escoltem Xavier Cortés.

Xavier Cortés

No em vull dedicar professionalment a la política. Des de 1994 ocupo càrrecs en tres governs diferents. Ha arribat el moment de tancar aquesta etapa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cortés ha anunciat que continuarà donant suport al projecte de CiU a la ciutat. És per això que formarà part de la candidatura de la federació nacionalista per als propers comicis, tot i que no ocuparà els llocs capdavanters.

Xavier Cortés

Com a mostra de suport al projecte de CiU a Sant Cugat, vull formar part del comitè de campanya i de la candidatura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Xavier Cortés ha ocupat des del 1994 diversos càrrecs en l'àmbit local. Ha estat gerent de l'EMD de Valldoreix i regidor de les àrees de Medi Ambient, Descentralització i Esports en diferents equips de govern.