Sierra (CUP) denuncia al ple l'assetjament per part del secretari d'organització de la JNC

Ho ha dit a l'audiència pública d'octubre, que Cugat Mèdia recull aquí íntegrament


  • Comparteix:

La regidora de la CUP Ariadna Sierra ha alertat de les situacions d'assetjament que està patint per part del secretari d'organització de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Sant Cugat, Josep Arcas. Ho ha dit a l'audiència pública del ple d'aquest dilluns, en resposta precisament a una intervenció d'Arcas, que preguntava el posicionament dels grups sobre la sentència pel tall de vies d'FGC el 8 de març de 2018. Sierra ha assegurat que les situacions s'haurien produït tant a través de les xarxes socials com en persona.

ESCOLTA-HO

La regidora cupaire ha acusat Arcas d'haver manipulat imatges d'ella. També ha recordat que va assistir al ple i va lliurar preservatius als regidors de la CUP "perquè no es reproduïssin". Una situació que Sierra ha explicat que s'hauria repetit mentre ella es trobava a la feina. "La meva vida personal, amb qui follo, li interessa moltíssim", li ha recriminat, alhora que ha exigit a Junts que es responsabilitzi.

L'alcalde, Josep Maria Vallès, per la seva banda, ha dit "prenem nota", una resposta que des de la CUP consideren que requereix d'una "rectificació urgent"



El cap local de la JNC i secretari d'organització de Junts, Àngel Segura, ha fet una piulada on assegura que les joventuts, amb "els mecanismes interns", gestionaran la situació. "En cap cas ens representen aquestes actuacions i maneres de fer. Hi ha límits que mai s'han de traspassar", ha dit.



Les situacions narrades per la regidora cupaire han comptat amb el suport de bona part dels grups municipals; així com la reacció a les xarxes socials.









De la seva banda, Arcas ha dit que rectificava, però ha apuntat que no accepta "lliçons" de la regidora cupaire.

A l'audiència pública també s'ha abordat la petició del veïnat de l'avinguda de Bilbao per pacificar la via, així com les reclamacions de la PAS per comissar el cavall amb primesa extrema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.