Picornell admet que l'actuació policial 'no ha servit per millorar la situació' a la plaça d'en Coll

El tinent d'alcaldia aposta per una taula de coordinació amb diferents serveis municipals per fer front a les situacions d'incivisme i inseguretat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la plaça d'en Coll / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de la plaça d'en Coll / Foto: Google Maps

El tinent d'alcaldia de Seguretat, Bernat Picornell, lamentat que les situacions d'incivisme i inseguretat que es produeixen a la plaça d'en Coll no s'estan podent resolent només amb actuacions policials. Ho ha dit aquest dilluns al ple municipal, en resposta a preguntes dels regidors Alfredo Bergua (PP) i Marcos Rodríguez (Vox). Picornell ha avançat que per afrontar la situació s'està treballant per constituir una taula de coordinació amb diversos serveis, com Mediació o Serveis Socials.

Al ple d'aquest dilluns també s'ha abordat les situacions d'incivisme a l'entorn de l'estació dels FGC a la Floresta. El president de l'AVP de la Floresta, Guillermo Gallego, ha lamentat que les accions acordades al consell de barri no han tingut repercusió. "Volem demanar de manera activa la presència de l'administració en l'espai públic", ha reclamat, tot aclarint que la implicació del veïnat és màxima.

És per això que el regidor de Participació i president del consell de barri, Francesc Duch, ha avançat que es convocarà la taula de pacte per la convivència dijous de la setmana que ve. Per la seva banda, el tinent d'alcaldia Picornell ha explicat que la Policia Local ha realitzat 125 serveis a la zona.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.