La Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, principal beneficiada de l'última modificació de pressupost

El manteniment d'edificis i el complex aquàtic de Mira-sol són alguns dels altres receptors dels més de mig milió d'euros

El tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas, durant el ple de juliol / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat ahir per Sergio Morales

La 16a modificació pressupostària de l'any mobilitza 557.950 euros. La majoria d'aquests diners (329.769 euros) provenen de baixes per anul·lació de suplements de crèdit. Una altra part destacada (211.644 euros) són transferències de crèdits entre aplicacions pressupostàries de diferents àrees de despesa. La modificació pressupostària ha prosperat només amb els vots a favor dels grups del govern (Junts i ERC); a l'oposició, el PSC, el PP, la CUP i ECP s'han abstingut i Vox ha votat en contra.

Escolta-ho


CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE DE JULIOL

El gran beneficiari de tot plegat és el conveni entre l'Ajuntament i la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat: passa de tenir només un euro d'assignació a 135.447 euros. Són uns diners que provenen de part del pressupost que s'havia assignat originalment a accions de cura per a infants i del servei d'àpats a domicili.

Una altra injecció econòmica destacada és la inversió per a manteniment d'edificis, maquinària, instal·lacions i utillatge. Són gairebé 120.000 euros que surten de la partida destinada al manteniment d'edificis municipals i d'una altra destinada a la prevenció i control de la legionel·losi en equipaments municipals. D'aquesta darrera partida també beu una injecció de 83.329 euros per incrementar el pressupost del manteniment de parcs i jardins.

Una altra reassignació destacada és l'increment de 104.434 euros per al Complex Aquàtic de Mira-sol.