El PP de Sant Cugat vol acabar amb els problemes de cobertura a la ciutat

El grup municipal presenta també una moció per revisar periòdicament el padró i "actuar contra els immigrants il·legals multireincidents"

El PP vol millorar amb la cobertura a Sant Cugat / Foto: ACN

Política

Publicat ahir per Redacció

El PP de Sant Cugat presenta dues mocions al ple municipal d'aquest mes, que tindrà lloc el proper dilluns. En primer lloc, el grup municipal demanarà a l'Ajuntament que reclami a les operadores de telefonia mòbil cobrir les zones de la ciutat 'sense cobertura o amb una cobertura insuficient'. Segons els populars, continuen existint 'zones fosques' al municipi i les companyies 'han desatès les queixes' del veïnat.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE LA COBERTURA DE TELEFONIA MÒBIL

Seguiment i revisió del padró

A més, el partit també presenta un text en què insta la Policia Local a revisar periòdicament els empadronaments per fer "seguiment dels immigrants multireincidents" i col·laborar amb la resta de cossos de seguretat per "verificar que no es produeixen empadronaments en habitatges ocupats il·legalment o sobre ocupats". L'objectiu del grup municipal seria identificar les persones empadronades i, en cas que siguin "multireincidents", "prioritzar la seva expulsió".

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE EL PADRÓ I LA IMMIGRACIÓ