El PP de Sant Cugat vol acabar amb els problemes de cobertura a la ciutat

El grup municipal presenta també una moció per revisar periòdicament el padró i "actuar contra els immigrants il·legals multireincidents"


  • Comparteix:

El PP vol millorar amb la cobertura a Sant Cugat / Foto: ACN

El PP vol millorar amb la cobertura a Sant Cugat / Foto: ACN

El PP de Sant Cugat presenta dues mocions al ple municipal d'aquest mes, que tindrà lloc el proper dilluns. En primer lloc, el grup municipal demanarà a l'Ajuntament que reclami a les operadores de telefonia mòbil cobrir les zones de la ciutat 'sense cobertura o amb una cobertura insuficient'. Segons els populars, continuen existint 'zones fosques' al municipi i les companyies 'han desatès les queixes' del veïnat.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE LA COBERTURA DE TELEFONIA MÒBIL

Seguiment i revisió del padró

A més, el partit també presenta un text en què insta la Policia Local a revisar periòdicament els empadronaments per fer "seguiment dels immigrants multireincidents" i col·laborar amb la resta de cossos de seguretat per "verificar que no es produeixen empadronaments en habitatges ocupats il·legalment o sobre ocupats". L'objectiu del grup municipal seria identificar les persones empadronades i, en cas que siguin "multireincidents", "prioritzar la seva expulsió".

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE EL PADRÓ I LA IMMIGRACIÓ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.