Jose Gallardo es presenta a primer secretari del PSC de Sant Cugat

L'actual regidor ha fet pública la seva intenció després de la fusió de les dues federacions dels socialistes al Vallès Occidental


  • Comparteix:

Jose Gallardo, en una imatge d'arxiu al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Jose Gallardo, en una imatge d'arxiu al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Jose Gallardo es presenta per ser el primer secretari del PSC de Sant Cugat. El regidor socialista ha fet pública la seva voluntat després que s'hagi formalitzat la fusió de les dues federacions del PSC del Vallès Occidental divendres passat. L'objectiu, segons ha explicat Gallardo a Cugat Mèdia, és repartir-se les responsabilitats del partit a Sant Cugat amb Elena Vila: Gallardo seria el líder del partit, i Vila del grup municipal a l'Ajuntament. El candidat a liderar el PSC de Sant Cugat considera que l'agrupació té molt de futur amb joves com Marc Tolrà i Margarita Vila, que divendres van ser escollits nous membres de la nova executiva del nou PSC del Vallès Occidental.

Margarita Vila serà la responsable de la secretaria de Sostenibilitat i Transició Ecològica, i Marc Tolrà de la d’Habitatge.

Un únic PSC al Vallès Occidental

El PSC al Vallès Occidental estava fins ara dividit en dues federacions: la federació sud, amb seu a Sabadell, que representava agrupacions de poblacions com Polinyà, Badia del Vallès o Palau-Solità, entre d'altres; i la federació oest, amb seu a Terrassa, que incloïa Rubí, Terrassa, Sant Cugat, Ullastrell, Castellbisbal o Vacarisses. Des del passat divendres el Vallès Occidental tindrà una sola veu, després d'una integració ja anunciada des del mes de febrer d'aquest any.


Jose Gallardo

L'objectiu és repartir les responsabilitats. No estem enfrontats amb l'Elena Vila, tot al contrari. Ells s'encarregarà del grup municipal i jo de dinamitzar l'agrupació local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.