La CUP proposa replantejar el projecte de la Biblioteca Central i construir-ne dues més als barris que no en tenen

La moció que presenten al ple de juny també contempla un pla de manteniment de les tres biblioteques actual i augmentar-ne la plantilla


  • Comparteix:

Un dels renders de com està projectada la biblioteca central urbana / Foto: Ajuntament

Un dels renders de com està projectada la biblioteca central urbana / Foto: Ajuntament

La CUP ja ha manifestat en més d'una ocasió que no estava d'acord amb el projecte de Biblioteca Central Urbana al Parc Ramon Barnils que el govern actual ha recuperat del calaix, i per al ple de juny d'aquest dilluns ha presentat una moció per demanar-ne un replantejament integral. La formació anticapitalista demana que es redefineixi el projecte, que tindrà un cost de 14 milions, perquè aquest s'adapti al Pla de Biblioteques de Sant Cugat, que contempla la construcció de dues biblioteques de barri més, una a Valldoreix i una altra per a La Floresta i Les Planes. La moció cupaire també inclou la petició d'un pla de manteniment per a les tres biblioteques actuals, un augment de la plantilla d'auxiliars bibliotecaris, a més d'iniciar els tràmits per internalitzar el servei, que ja actualment depèn de la Diputació de Barcelona.


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DE LA CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.