El Consell Local per la República de Sant Cugat renova la junta

Roser Nadal és la nova coordinadora de l'entitat


  • Comparteix:

Urna del referèndum de l'1 d'octubre / Foto: ACN (Jordi Bataller)

Urna del referèndum de l'1 d'octubre / Foto: ACN (Jordi Bataller)

El Consell Local per la República Catalana (CLxR) de Sant Cugat compta amb nova junta rectora, amb Roser Nadal com a coordinadora. Tot plegat és fruit de les eleccions que l'entitat va celebrar el maig, a les quals hi va participar una cinquantena de membres. Completen la junta Manel Lladó (tresorer), Manel López (mobilització), Josep Maria Moretó (comunicació) i Jordi Guerrero i Isidre Plancheira (vocals).

La nova junta confia que "el mandat de l'U d'octubre continua vigent amb els resultats de les eleccions catalanes del 12 de maig". Alhora, assegura que iniciaran contactes amb tots els agents del moviment independentista "per reprendre una estratègia compartida i demana a partits, societat civil i altres estaments, obrir un debat profund i honest" que permeti assolir "una única estratègia compartida".

En un comunicat, el CLxR afirma que col·labora per propiciar el retorn a Catalunya de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. També avancen que participaran en les mobilitzacions unitàries que promoguin aquest clam.

Els nous membres de la junta van formar part del grup impulsor de l'entitat, després que l'anterior junta dimitís el desembre de 2022 per discrepàncies amb el govern del Consell de la República Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.