Gestió Cultural i Doble Via, al capdavant de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents dos anys més

El ple ha aprovat l'adjudicació dels contractes amb els vots a favor del govern, ECP i el PSC, i l'abstenció de Vox, la CUP i el PP


  • Comparteix:

El Casal Torreblanca, un dels equipaments que formen part de la XCCP / Foto: Cugat Mèdia

El Casal Torreblanca, un dels equipaments que formen part de la XCCP / Foto: Cugat Mèdia

El ple ha aprovat l'adjudicació del contracte dels serveis de gestió i dinamització de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) a Gestió Cultural i Doble Via, amb els vots a favor de l'equip de govern, En Comú Podem (ECP) i el PSC, i l'abstenció de Vox, la CUP i el PP. Segons ha explicat la regidora de Cultura i Esports, Núria Escamilla, es tracta de 'la licitació més important de la regidoria de Cultura', ja que inclou els equipaments que 'fan accessible la cultura a tota la ciutadania'. La durada del contracte és de dos anys, amb possibilitat de dues pròrrogues d'un any. El cost global per als dos primers anys és de 5.095.620,59 euros.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE DE MAIG

Els equipaments que formen part de la XCCP són els vuit centres culturals polivalents de la ciutat (Casa de Cultura, Xalet Negre, Casal Torreblanca, Casa Aymat, Centre Grau-Garriga, Casal de Mira-sol, Casino de la Floresta i Casal de les Planes), el bar Bocamoll, l'Aula gastronòmica, l'Oficina musical la Pua, l'Oficina Jove i els espais joves dels districtes. A partir del 2025, La Unió se sumarà a aquesta xarxa de centres.

La licitació s'ha dividit en tres lots. El primer lot s'ha atorgat a Gestió Cultural i s'ha dotat amb 19 treballadors. Inclou la gestió i dinamització dels centres culturals de la ciutat, dels centres d'art i espais escènics. A partir de 2025, també inclourà el Teatre la Unió, i s'incorporaran quatre treballadors més.

El segon lot s'ha atorgat a Doble Via i s'ha dotat amb vuit treballadors. Inclou la gestió i dinamització dels centres culturals dels districtes. Finalment, el tercer lot s'ha adjudicat a Gestió Cultural i s'ha dotat amb sis treballadors. Inclou la gestió i dinamització de l'Oficina Jove i dels espais joves dels districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.