El PP considera que el model de gestió del Mercat Vell ha estat un 'fracàs'

Els populars demanaran explicacions al govern municipal respecte a la situació actual del mercat


Temes relacionats

Gourmets de Sant Cugat: 'Volem tornar a l'origen del concepte Mercat Vell' (25/feb/24)


  • Comparteix:

El Mercat Vell de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Mercat Vell de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El PP de Sant Cugat demana explicacions al govern (Junts i ERC) respecte a la situació actual del Mercat Vell després del tancament de l'última parada de comerç local que quedava i titllen el model de gestió dels concessionaris, Gourmets de Sant Cugat, de 'fracàs'. Els populars volen conèixer quines són les mesures que es pretenen aplicar per revitalitzar un espai on només resten l'Ametller Origen i una fleca.

En una nota de premsa, els populars veuen necessari "conèixer les circumstàncies de les concessions i les previsions" que hi ha respecte al Mercat Vell. Apunten que "no s'estan complint les normes de comerç que han d'establir-se per al mercat".

Per altra banda, el PP considera que és necessari la creació d'un pla de dinamització per als mercats de Sant Cugat per "poder competir amb grans superfícies i frenar el tancament de negocis locals". Els populars, abans, volen conèixer l'estat del pla de mercats en el qual es treballa des de setembre de 2022 del qual "en saben ben poc".




  • Comparteix:

COMENTARIS

El que veig jo és una privatització de l,espai públic. És repugnant que placetes tant entrenyables es converteixin en terrasses de bars restant a un espai de trobades del poble. Pocs bancs, poca vida...Igual passa a la plaça Pep ventura, que s,ha convertit en una plaça de taules i cadires per consumir, a tocar dels bancs públics.

Marta Sala Nadal. Enviat el 25/febrer


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.