Vox es queda sol en la defensa de vendre Torre Negra i fer-hi una residència per a gent gran

Tots els partits hi han votat en contra, excepte el PP, que s'ha abstingut

La masia de Torre Negra, a Collserola / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 22/des/23 per Pau Vázquez

El ple municipal ha rebutjat la moció de Vox que proposava vendre Torre Negra per fer-hi una residència per a gent gran. La formació s'ha quedat sola en la defensa d'aquesta proposta, que ha rebut l'abstenció del PP i el vot contrari de la resta de partits. El regidor de Vox Jordi Guirado ha assegurat que la venda de la masia ajudaria a millorar la situació de dèficit de l'Ajuntament i, per altra banda, donaria un ús a un edifici 'que no es fa servir per a res' després que l'anterior 'govern socialcomunista' tingués 'l'ocurrència de comprar-lo'.

Escolta-ho

Per part del govern, el tinent d'alcaldia Carles Brugarolas ha reconegut que s'ha de trobar un ús per a Torre Negra i que el municipi necessita una segona residència, però que són dos elements "que no lliguen de cap de les maneres". En el mateix sentit s'ha expressat el regidor del PP Alfredo Bergua, que ha defensat definir l'ús de la masia en la comissió de treball per detectar les necessitats que Sant Cugat té en matèria d'equipaments, que encara no s'ha constituït.

Per la seva banda, el portaveu d'En Comú Podem, Ramon Gutierrez, ha definit la moció de Vox com "una moció sense sentit" perquè proposa primer vendre la masia i després definir el seu ús una vegada ja no sigui de titularitat municipal. El PSC i la CUP no han intervingut.