Maite Augé, nova coordinadora de Cs a Sant Cugat

Encapçala una candidatura única i "de consens" que també tenia el suport de l'exregidor i exalcaldable Aldo Ciprian


  • Comparteix:

Pepe Escofet, David Andrés, Aldo Ciprian i Maite Augé, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Pepe Escofet, David Andrés, Aldo Ciprian i Maite Augé, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'agrupació local de Ciutadans ha renovat la junta, amb Maite Augé al capdavant com a coordinadora. La nova màxima responsable del partit taronja, que pren el relleu a Martí Pachamé, va ser la número 2 a la llista electoral que encapçalava l'exregidor i exalcaldable Aldo Ciprian, qui ha fet costat a la candidatura.

Des del partit han explicat a Cugat Mèdia que aquesta era una proposta "de consens", l'única que s'hi va presentar, i, per tant, va quedar directament proclamada. La candidatura, sota el lema 'Seguimos siendo tu voz', també revalida David Andrés com a secretari i Pepe Escofet (expresidenciable per a l'EMD de Valldoreix) com a responsable de comunicació.

La nova junta es marca com a objectiu "fomentar la participació dels afiliats i simpatitzants", a través de l'organització de xerrades i debats sobre temes d'actualitat. Un altre dels reptes que afronta és la "racionalització d'agrupacions", cosa que implicaria una unió de les agrupacions de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

A les eleccions municipals del maig, Cs va obtenir 1.032 vots, cosa que els va deixar fora del ple municipal, on havien tingut representació durant dos mandats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.