Compromís municipal per 'estudiar immediatament' espais alternatius per a La Mirada

Amb una moció institucional, l'Ajuntament es compromet a construir l'edifici "amb la màxima celeritat possible"


Temes relacionats

La Mirada: una cursa d'obstacles (13/set/23)


  • Comparteix:

Instal·lació dels nous mòduls de La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Instal·lació dels nous mòduls de La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Tots els grups municipals de Sant Cugat s'han posat d'acord perquè l'edifici de La Mirada es construeixi 'amb la màxima celeritat possible'. Amb una moció institucional (original del PSC), l'Ajuntament entoma així el compromís perquè s'estudiï 'immediatament' un emplaçament alternatiu per a la construcció 'en cas de no ser possible o òptima la ubicació actual', al parc del Bosc de Volpelleres. Actualment, unes mesures cautelars a petició dels ecologistes impedeixen que continuïn les obres en aquest espai.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ INSTITUCIONAL

El posicionament de les forces amb representació al ple arriba una setmana després que la comunitat educativa protestés pels endarreriments i reclamés millores en els mòduls. Un compromís que ja va entomar tant l'Ajuntament com el departament d'Educació, que van assegurar que el centre tindria més espai abans de l'estiu. De fet, el govern ja té sobre la taula una proposta per ubicar l'edifici de l'escola La Mirada en cas que la justícia en denegui la construcció al Parc del Bosc de Volpelleres o s'eternitzi el procés. Es tracta del terreny de l'aparcament contigu al centre que, unit a altres terrenys adjacents, conformarien una pastilla de 9.000 metres quadrats juntament amb la superfície ocupada pels actuals mòduls d'infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.