En Comú Podem qualifica d''oportunitat perduda' la Setmana de la mobilitat sostenible i segura

La formació reclama accions més valentes i critica que al 'Dia sense cotxes' només es talli un tram de la Rambla del Celler durant quatre hores


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la pedalada d'una edició anterior / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la pedalada d'una edició anterior / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

En Comú Podem qualifica d''oportunitat perduda' la Setmana de la mobilitat sostenible i segura que se celebra a Sant Cugat del 16 al 22 de setembre. La formació lamenta que la majoria d'accions estiguin destinades únicament a infants i escoles i no es doni espai a entitats que es fan ressò 'd'iniciatives i alternatives que facilitin una mobilitat segura i sostenible' davant l'actual situació d'emergència climàtica. Els comuns també destaquen 'la falta d'ambició' en el 'Dia sense cotxes' i critiquen que només es talli la circulació en un tram de la Rambla del Celler durant quatre hores el 22 de setembre.

En aquest sentit, el partit considera que és una mesura "poc valenta" que no ajuda a conscienciar les persones conductores sobre alternatives "perquè no té efectes reals en la circulació de vehicles" a la ciutat. En Comú Podem proposa fer talls a més carrers, durant tot el dia i posant èmfasi en vies "on hi ha alternatives de mobilitat" com al carrer de Francesc Moragas i el passeig de Francesc Macià. També aposten perquè aquests talls es facin més sovint durant la resta de l'any.

El portaveu d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, considera que per la Setmana de la Mobilitat sostenible i segura "fa anys que s'aposta per propostes cada vegada menys rellevants" i que la utilitat que té aquesta iniciativa "brilla per la seva absència".




Ramon Gutiérrez

Ja fa anys que per la Setmana de la mobilitat sostenible i segura ens trobem amb propostes cada vegada menys rellevants, amb molt poc treball conjunt amb les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.