Brugarolas, Paraira, Picornell i Puigneró agafen les regnes de l'alcaldia accidental

L'alcalde Vallès farà vacances del 5 al 27 d'agost


  • Comparteix:

Brugarolas, Paraira, Picornell i Puigneró substituiran Vallès a l'agost

Brugarolas, Paraira, Picornell i Puigneró substituiran Vallès a l'agost

Sant Cugat ja té alcaldes i alcaldessa accidentals per cobrir l'absència de l'alcalde Josep Maria Vallès, que farà vacances del 5 al 27 d'agost. Tot i que Vallès estarà 'molt connectat', tal com va dir al passat ple, la primera autoritat municipal deixarà la ciutat en mans dels quatre tinents d'alcaldia: Carles Brugarolas (Junts), Cristina Paraira (Junts), Bernat Picornell (ERC) i Jordi Puigneró (Junts).

Carles Brugarolas assumirà les funcions d'alcalde accidental del 5 al 10 d'agost. El primer tinent d'alcaldia és el responsable durant el curs polític de les carteres d'Economia, Coneixement i Organització. És regidor des de 2011, tot i que treballa a l'Ajuntament des de 2009 on va entrar com a responsable de l'Oficina d'Atenció a l'Empresari.

L'11 d'agost li agafa el relleu la regidora més veterana de l'Ajuntament, Cristina Paraira. La tercera tinenta d'alcaldia és la responsable actual de les àrees de Mobilitat, Gestió Urbana i Canvi Climàtic. Paraira és la regidora en actiu més antiga amb més de 20 anys com a càrrec electe, 16 d'ells al govern. Va estrenar-se el 25 de maig de 2003. Serà alcaldessa accidental fins al 16 d'agost.

Qui s'estrena com a alcalde accidental, i fa dos mesos com a regidor, és el republicà Bernat Picornell. El segon tinent d'alcaldia agafarà les regnes de la ciutat com alcalde accidental del 17 a 22 d'agost. El tinent d'alcaldia de Drets, Dinamització de la Ciutat, Comerç i Seguretat va ser senador (2016-2021) i cap de gabinet de la conselleria de Presidència (2021-2023).

Qui coneix a fons la Generalitat és Jordi Puigneró. En el seu retorn a Sant Cugat, l'exvicepresident serà alcalde accidental del 23 al 27 d'agost. El quart tinent d'alcaldia va ser regidor a l'Ajuntament entre 2005 i 2013, quan va fer el salt a la Generalitat com a director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Després va ser secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital; conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública i vicepresident de la Generalitat (2021-2022).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.