Vallès referma que el Ragull Centre 'no es durà a terme'

El govern es reunirà amb Ferrer, propietària dels terrenys, al setembre per buscar una sortida pel conveni ja aprovat


  • Comparteix:

Render del projecte de Ragull Centre / Foto: Aquidos

Render del projecte de Ragull Centre / Foto: Aquidos

'Ragull Centre és un projecte que no es durà a terme'. Ho ha dit l'alcalde, Josep Maria Vallès, aquest dilluns al ple municipal, preguntat pel PP i la CUP sobre les intencions del govern sobre aquesta iniciativa d'habitatge. El batlle ha avançat que al setembre tindrà lloc una reunió amb Ferrer, empresa propietària dels terrenys amb qui l'anterior executiu va signar un conveni per construir-hi els blocs. Un projecte sobre el qual Junts, quan estava a l'oposició, va presentar un contenciós administratiu per aturar-lo que es va acceptar a tràmit i que segueix el seu recorregut.

ESCOLTA-HO

Ara, tot plegat es materialitza i, amb Junts de nou al govern, ha hagut de designar la defensa i representació municipal davant d'aquesta causa. El regidor d'Urbanisme, Àngel Padrós, ha subratllat que "una cosa és Junts i l'altra l'Ajuntament". Aquesta és una explicació que no ha convençut el portaveu del PP, Álvaro Benejam, que ha assenyalat que el grup municipal demandant és el mateix grup municipal que forma govern actualment. "Estem a punt de cantar bingo", ha ironitzat el popular.

Vallès només ha indicat que Ragull Centre no es materialitzarà, però ha assegurat que el govern sí que tirarà endavant projectes d'habitatge arreu de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.