Hora Bruixa fa 10 anys: 'A cada cop rebut, ens trobaran dempeus donant resposta'

Per celebrar-ho, el col·lectiu organitzarà una jornada carregada d'activitats el 10 de juny


  • Comparteix:

Un moment de la presentació de l'aniversari / Foto: Hora Bruixa

Un moment de la presentació de l'aniversari / Foto: Hora Bruixa

El col·lectiu feminista Hora Bruixa celebra enguany la seva primera dècada de vida. 'Fa 10 anys vam decidir lluitar contra aquest sistema que ens oprimeix, que atempta contra els nostres drets i autonomia, que ens discrimina i explota', han relatat aquest dilluns en una trobada a la plaça d'Octavià. Durant aquest temps, Hora Bruixa ha estat present al carrer, amb reivindicacions i amb participacions actives durant les jornades del 8 de març i el 25 de novembre. 'Hem sortit a manifestar-nos i a deixar clar que a cada cop rebut, ens trobaran dempeus donant resposta', han apuntat.

Per celebrar l'efemèride, Hora Bruixa organitzarà el 10 de juny una jornada amb activitats "per a totes les edats": xerrades, tallers, concerts i més. El col·lectiu vol que aquesta trobada sigui un espai "on fer poble i seguir teixint xarxa". De tot plegat se'n donaran detalls aviat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.