Sant Cugat es compromet a preservar la proporció d'arbres per habitant al futur barri de Ca n'Ametller

Així ho ha aprovat el ple municipal mitjançant una moció institucional proposada per Junts per Sant Cugat


  • Comparteix:

El barri de Ca n'Ametller s'ubicarà en aquest espai / Foto: Ajuntament

El barri de Ca n'Ametller s'ubicarà en aquest espai / Foto: Ajuntament

Sant Cugat preservarà el model de ciutat desenvolupat fins ara en relació amb el nombre d'arbres per habitant en les futures zones a urbanitzar, com Ca n'Ametller. Així ho ha acordat el ple mitjançant una moció institucional que ha llegit el regidor Albert Salarich que va ser proposada per Junts per Sant Cugat. La moció també acorda que el disseny de les noves zones tinguin en compte el Pla Director del Verd Urbà 2017-2033, integrant les noves actuacions de manera similar a les desenvolupades les tres darreres dècades.

ESCOLTA-HO


El projecte del nou barri de Ca n'Ametller preveu la construcció de 4.000 nous habitatges (la meitat, de protecció oficial) en un espai amb equipaments, amb certificació de sostenibilitat i una mobilitat en vehicle privat limitada als habitants de la zona.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ


Albert Salarich

Davant el disseny del creixement i de gran urbanització pendents a Sant Cugat com ara Can Ametller on cal continuar desenvolupant la ciutat, aquesta preservarà el model de ciutat desenvolupat fins ara pel que fa la mitjana d’arbres per habitant que proporciona als seus habitants a la resta del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.