El ple rebutja una moció de Junts per reduir el col·lapse de l'AP-7

Els grups municipals han considerat que la moció és massa "confusa" i "amb enunciats inconnexos"


  • Comparteix:

Imatge de l'AP-7 / Foto: ACN

Imatge de l'AP-7 / Foto: ACN

El ple ha desestimat una moció de Junts per Sant Cugat per reduir el col·lapse de l'AP-7. El grup municipal, que ja havia presentat aquesta mateixa moció a l'abril, ha volgut insistir 'perquè seguim pensant que és un dels temes més importants que té la ciutat', ha explicat el regidor Carles Brugarolas. Un plantejament que la resta de grups municipals no comparteix, ja que la moció ha rebut els vots en contra dels altres regidors.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

La moció planteja una sèrie d'acords relacionats amb la reducció del trànsit en l'àmbit de l'AP-7 i de la B-30, la reducció de l'impacte ambiental d'aquest eix i la sol·licitud a l'Estat espanyol de la cessió a la Generalitat de tot l'àmbit competencial en matèria de Rodalies. Per assolir aquests acords, hi ha mesures tan diverses com l'execució del Corredor Mediterrani, la planificació de la B-40, l'impuls del teletreball i l'acceleració de la descarbonització de la mobilitat, entre d'altres.

Per justificar la negativa de vot, el portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian, ha titllat la moció de "molt confusa" i ha assegurat que "sembla més un programa electoral que una moció d'un ple municipal". Un argument al qual també ha fet referència el portaveu del PSC, Pere Soler, qui ha dit concretament que "no donarem suport al programa electoral de Junts".

La regidora de la CUP Lourdes Llorente ha lamentat que la moció "no s'ha treballat conjuntament", ja que, segons ha dit, "segurament en molts punts estaríem d'acord". En aquest sentit, el portaveu d'ERC, Francesc Duch, també ha considerat que la moció "aborda temes molt importants", però ha lamentat que "després de tants mesos" s'hagi presentat sense cap modificació i segueixi "amb enunciats inconnexos i tantes peticions per les quals no tenim competència".


Carles Brugarolas

Ens hauria agradat que rebés el suport del consistori, però no per això volíem deixar de posar sobre la taula el posicionament de Junts. Sabem que toca molts temes, en molts estaríem d'acord, en alguns, no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.