L'Ajuntament posa fil a l'agulla a diferents temes laborals amb un ple extraordinari

La sessió serà aquest divendres a les 9 h i es podrà seguir en directe a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del ple / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal extraordinari d'aquest divendres aborda diversos temes de Recursos Humans com l'aprovació del catàleg de llocs de treball, conceptes retributius i les hores extres acumulades del personal laboral, entre altres. Ho farà en una sessió extraordinària a les 9 h, a la Sala Clavé de La Unió. Pel ple també passarà la denegació de la proposta de Pla especial de vialitat per a la rotonda de la sortida AP-7/B-30 i d'accés al pla parcial Mas Llorens. La sessió es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia.


ORDRE DEL DIA

ALCALDIA

Recursos Humans

1.- Aprovació del catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i de responsabilitats bàsiques del personal municipal. (Exp. 45990/2022)

2.- Aprovació de la modificació de la plantilla del personal de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Exp. 16097/2022)

3.- Aprovar la regularització de les quantitats abonades en concepte de productivitat per experiència previst a l'article 20.2 del Pacte de condicions de treball i del Conveni Col·lectiu, en un complement personal transitori (CPT).

4.- Aprovació de l'increment retributiu addicional del personal al servei de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per l'any 2022 quantificat en un 1,5 per cent, taula retributiva del personal laboral i funcionari i regularització dels plusos i complements salarials. (Exp. 45993/2022)

5.- Aprovació de la modificació del conveni col·lectiu i pacte de condicions relatiu a la realització d'hores extres del personal laboral i de serveis extraordinaris del personal funcionari respectivament, i la regulació de l'escreix horari (Exp. 52686/2022)

6.- Aprovació de l'increment de la quantitat global del pressupost municipal destinada a gratificacions extraordinàries del personal funcionari. (Exp. 51611/2022)

DESENVOLUPAMENT URBÀ, HABITATGE, SOSTENIBILITAT I BENESTAR ANIMAL

Desenvolupament Urbà i Habitatge

7.- Denegació de la proposta de Pla especial de vialitat per a la rotonda de la sortida AP-7/B-30 i d'accés al pla parcial Mas Llorens de Sant Cugat del Vallès. (Exp. núm. 27347/2022)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.