El jutjat dona 3 dies a Ingla per aportar fotos de la façana de l'Ajuntament sense cartells de presos polítics

El mes de març el mateix jutjat va advertir amb 500 euros de multa setmanals fins que no retirés els cartells


Temes relacionats

Ingla té cinc dies per complir l'ordre del jutjat sobre els cartells a la façana de l'Ajuntament (21/mar/22)


  • Comparteix:

A la façana de l'ajuntament del 20 de juny de 2022 hi ha una foto de Pablo Hàsel i un cartell que demana l'amnistia / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

A la façana de l'ajuntament del 20 de juny de 2022 hi ha una foto de Pablo Hàsel i un cartell que demana l'amnistia / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

El jutjat contenciós número 10 de Barcelona ha enviat una carta a l'alcaldessa, Mireia Ingla, on li diu que té tres dies 'improrrogables' per aportar proves fotogràfiques de la retirada de tots els cartells a favor dels presos polítics, segons avança el TOT Sant Cugat i ha confirmat Cugat Mèdia. El mes de març el mateix jutjat ja li va enviar un requeriment similar on li deia que hauria de pagar 500 euros de la seva butxaca cada setmana que passés sense retirar els cartells, i ara li demana que demostri que ha complert aquella interlocutòria amb fotografies de la façana de l'Ajuntament. Segons ha comprovat aquest mitjà, a dia de 20 de juny a la façana de l'ajuntament hi ha els mateixos cartells que al març: una foto de Pablo Hasél i un cartell petit que posa 'amnistia'. Els dos estan a penjats a la part de dins de les finestres dels despatxos de regidors que donen a la façana principal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.