Aitor Arriaga se suma a l'equip de Carles Brugarolas a les primàries de Junts per Sant Cugat

Els dos precandidats a l'alcaldable de Junts s'uneixen en una mateixa proposta


  • Comparteix:

Aitor Arriaga i Carles Brugarolas / Foto: Muntatge fotogràfic Cugat Mèdia

Aitor Arriaga i Carles Brugarolas / Foto: Muntatge fotogràfic Cugat Mèdia

Els dos precandidats a alcaldable de Junts per Sant Cugat Aitor Arriaga i Carles Brugarolas s'uneixen en un mateix equip. A través de les xarxes socials, han anunciat que han arribat a un acord per sumar les dues candidatures, que encapçalarà en una única Carles Brugarolas. 'Volem construir acords tan transversals com siguem capaços per impulsar el poble i el país', diu la publicació que ha fet Arriaga i que ha repiulat Brugarolas. Amb aquesta fusió, les primàries de Sant Cugat queden, de moment, entre dues candidatures: la de Brugarolas i la de Josep Maria Vallès, a l'espera de veure si han aconseguit els avals necessaris per formar part del procés d'elecció del cap de llista. Tot i així, i al marge de qui acabi liderant la proposta municipal de Junts per a les eleccions, la formació treballa per a què a la llista estiguin representades totes les sensibilitats, inclosos els tres precandidats.

Segons ha explicat Aitor Arriaga a Cugat Mèdia, l'objectiu ha estat buscar "la unitat" i evitar un triple empat en les votacions. La intenció és que l'alcaldable elegit sumi el suport majoritari de la militància, ha dit Arriaga.

Una visió compartida per Carles Brugarolas, que ha concretat a Cugat Mèdia que aquesta aliança és un primer pas, però que la intenció final és aglutinar en un únic equip totes les propostes. És a dir, el procés de primàries ha de decidir qui encapçalarà la llista, ja sigui per un nou acord que incorpori Josep Maria Vallès o per l'elecció de la militància.

És un procés per "enfortir" la proposta política, ha dit Brugarolas, qui també ha agraït el gest d'Arriaga a l'hora de sumar.






Aitor Arriaga

Sempre he treballat per a la unitat i avui tenim una unitar reforçada. Teníem sis regidors i ara ja en tenim set. Estic molt content d'haver contribuït en aquesta aposta per la unitat.

Carles Brugarolas

És una primera part del que crec que acabarà passant, que és que tothom sumarà i sortirem enfortits d'aquest procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.