Admès a tràmit el recurs contenciós administratiu de Junts per Sant Cugat contra el conveni de Ragull Centre

El jutge demanarà ara documentació a l'Ajuntament i al partit denunciant, que ha demanat mesures cautelars per aturar el projecte


  • Comparteix:

Junts ha presentat un recurs contenciós administratiu contra el conveni Ragull Centre / Foto: Cugat Mèdia

Junts ha presentat un recurs contenciós administratiu contra el conveni Ragull Centre / Foto: Cugat Mèdia

Un jutge ha admès a tràmit el recurs contenció administratiu que va interposar Junts per Sant Cugat contra el conveni del projecte Ragull Centre entre l'Ajuntament i els laboratoris Ferrer, propietari dels terrenys on es vol contruir una zona comercial i habitatge públic i privat. La portaveu de Junts, Carmela Fortuny, lamenta arribar a la via judicial, però admet que no tenen 'cap altra opció amb un equip de govern que no cerca el consens'. Junts ha demanat mesures cautelars per aturar el projecte.

El ple municipal va aprovar de manera definitiva el febrer de 2022 el conveni entre l'Ajuntament i els laboratoris Ferrer que ha de permetre requalificar el solar industrial per construir-hi 118 habitatges, implantar una superfície comercial i afegir un nou equipament per a la ciutat.

La iniciativa ja va topar amb l'oposició de Junts i Ciutadans, que es van oposar al projecte. Junts ja va advertir de portar als tribunals aquest conveni, cosa que finalment ha fet.

El jutge ha admès a tràmit el recurs contenciós administratiu i ara hi ha un procés judicial obert on l'Ajuntament i Junts hauran de respondre a les diferents peticions del jutge. Junts ha demanat mesures cautelars per aturar el projecte.

La portaveu de Junts, Carmela Fortuny, apel·la a la via judicial després "d'haver intentat totes les vies polítiques sense èxit". Fortuny també ha deixat ben clar que des del minut zero del projecte sempre s'han mostrat en contra d'aquest conveni perquè "trenca l'equilibri entre les zones industrials i residencials". "No es pot construir habitatge públic i comercial a pocs metres de zona industrial, no té cap sentit", ha lamentat Fortuny.

A la roda de premsa on el grup municipal ha anunciat que s'ha admès a tràmit el seu recurs, també hi han assistit els regidors Carles Brugarolas, Joan Puigdomènech, Josep Maria Vallès i Núria Fernández.








Carmela Fortuny

Volem que guanyi la ciutat i que es construeixi habitatge en les dues zones programades pel PGM.

Carmela Fortuny

Portem dos anys intentant que el govern entrés en raó. Hem intentat la via política, però no ha estat possible. La via judicial és l'única solució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.