Aprovat inicialment el reglament de règim d'ús dels horts municipals de Sant Cugat

La regidora de Sostenibilitat ha destacat la importància d'aquest reglament per fomentar la creació d'espais d'horts urbans


  • Comparteix:

Els horts urbans de Volpelleres, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Els horts urbans de Volpelleres, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

El ple municipal ha aprovat inicialment per unanimitat el reglament de règim d'ús dels horts municipals de Sant Cugat. L'objectiu és fomentar la creació d'espais d'horts urbans per l'autoconsum en els diferents barris de la ciutat que puguin ser gestionats per entitats del municipi sense ànim de lucre. Tots els regidors hi han votat a favor.

ESCOLTA-HO

La regidora de Sostenibilitat i Comissionat per l'Emergència Climàtica, Alba Gordó, ha parlat dels horts urbans com un aspecte pel qual es treballa molt des de l'equip de govern. És per això, ha dit, que es volia tirar endavant l'aprovació inicial d'aquest reglament. Per la seva banda, des de Junts per Sant Cugat, Joan Puigdomènech ha manifestat que aquest és un tema que també era d'interès del govern anterior, assegurant que és qui "el va inaugurar", i que espera que ho sigui "de tots els governs que vinguin a continuació, i que ho proliferin".


Alba Gordó

Saben que des d'aquest govern estem treballant moltíssim per ampliar de manera substancial la quantitat de superfície pública destinada a horts urbans. I de fet, tocaria ara tornar a cedir aquests horts urbans a les entitats, perquè saben que ho hem de fer de manera periòdica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.