Lluc Cahís plega com a vocal d'ERC a la Junta de veïns de l'EMD de Valldoreix

El portaveu del grup deixa el seu càrrec per motius laborals, però reconeix, també, el seu desencís amb la política institucional


  • Comparteix:

Lluc Cahís a la junta de veïns de l'EMD / Foto: Youtube

Lluc Cahís a la junta de veïns de l'EMD / Foto: Youtube

El vocal i portaveu d'ERC a l'EMD de Valldoreix, Lluc Cahís, deixa el seu càrrec polític, principalment, per incompatibilitat laboral. Tal com ha explicat Cahís a Cugat Mèdia, fa sis mesos que compagina una feina de sociòleg amb la vocalia, 'un sobreesforç que no és sostenible en el temps', comenta. Tot i això, el portaveu d'ERC a l'EMD confessa que el que va començar fa tres anys com una il·lusió, s'ha convertit en 'un deure tenyit de desencís'. La junta d'aquest dijous ha sigut la seva última.

"Arribes amb ganes de canviar-ho tot, però passen els anys, les mocions i els plens i, per més feina que hagis fet i més carrer que hagis trepitjat, t'adones que les mateixes consignes que brandaves al principi segueixen vigents", lamenta Cahís. En aquest sentit, el portaveu considera que "la política institucional és un entramat d'equilibris complex, pensat, precisament, perquè tot canviï molt poc".

Cahís no ha volgut avançar qui serà el seu substitut, ja que, segons ha dit, s'anunciarà pròximament en roda de premsa.


Lluc Cahís

I la política institucional malauradament està pensada amb un entramat d'equilibris complexes precisament perquè canviï poc. S'ha convertit per mi, en comptes d'una il·lusió en un deure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.