En Comú Podem critica el govern per començar l'any sense el pressupost aprovat

La formació política considera que aquest fet tindrà conseqüències negatives per a la ciutadania


  • Comparteix:

Ramon Gutiérrez i Américo Ologaray a la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Ramon Gutiérrez i Américo Ologaray a la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

En Comú Podem lamenta que el govern municipal no li doni al pressupost municipal la importància que té 'com a autèntica eina de transformació del funcionament de l'administració pública'. Així ho han argumentat el coordinador de Sant Cugat En Comú Ramon Guitiérrez i el portaveu de Podem Sant Cugat, Américo Ologaray, en roda de premsa aquest dijous. Segons han explicat, el fet que encara no s'hagi aprovat el pressupost municipal de 2022, 'un any clau per a la recuperació econòmica', segons Ologaray, pot tenir conseqüències negatives.

Ologaray considera que aquest retard impossibilita que la ciutadania conegui les prioritats del govern per a aquest any i, a més, dificulta l'acceleració econòmica necessària per garantir la recuperació de la crisi derivada de la pandèmia. Per la seva banda, Ramon Guitiérrrez ha afegit com a efectes negatius l'endarreriment dels processos burocràtics que depenen del pressupost, així com les complicacions que pot suposar per a les entitats a l'hora d'aconseguir subvencions.

Des de l'agrupació assenyalen que "s'hauria d'haver buscat la màxima participació per tirar endavant un projecte que pugui fer avançar la ciutat". A més, Ologaray considera que "aquesta deixadesa del govern municipal de no haver fet els deures quan tocava és decebedora". Guitiérrez, per la seva banda, ha destacat també que encara que el pressupost s'aprovi al ple de gener, "fins al mes de març, com a mínim, no tindrem un pressupost aprovat definitivament".




Ramon Guitiérrez

S'ha de poder entendre el pressupost com una autèntica eina de transformació del funcionament de l'administració pública, i per tant se li ha de donar la importància que té.

Américo Ologaray

El pressupost municipal és el el debat polític més important de la ciutat, perquè és el projecte que durant tot un any un govern durà a terme pel benestar de la gent. I començar un any amb un pressupost prorrogat és inadmissible en aquest context.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El tripartit de perdedors (psc(PSOE), erc i CUP), fa aigües per tot arreu, la inmensa majoria dels santcugatencs, n’estan molt farts, d’aquest mal govern.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 13/gen/22


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.