Les santcugatenques Rosa Romà i Àngels Ponsa, presidenta i vicepresidenta de la CCMA

El PSC, ERC i Junts han acordat la renovació de la CCMA, del CAC i del Síndic de Greuges


  • Comparteix:

Rosa Romà i Àngels Ponsa / Foto: ACN / Cugat Mèdia

Rosa Romà i Àngels Ponsa / Foto: ACN / Cugat Mèdia

Dues santcugatenques estaran a partir d'ara al capdavant de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA): Rosa Romà serà la presidenta i l'exconsellera Àngels Ponsa, la vicepresidenta. El nomenament serà possible després que el PSC, ERC i Junts per Catalunya hagin assolit un acord per renovar aquest òrgan. Romà és l'actual degana del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques, mentre que Ponsa, consellera de Cultura durant la legislatura anterior, ha estat assessora especial al Departament d'Acció Exterior i Govern Obert.

Els altres membres de la CCMA seran Lluís Garriga, Gemma Ribas, Lluís Noguera, Carme Figueras i Pep Riera. Els grups també han acordat un document sobre Els reptes dels Mitjans de Comunicació Públics de la CCMA, que recull els acords de treball del nou mandat.

L'acord de renovació dels òrgans de designació parlamentària també inclou nomenar Esther Giménez-Salinas Colomer com a nova Síndica de Greuges de Catalunya, Xevi Xirgo com a president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) i Meritxell Borràs com a directora de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.