Carmela Fortuny deixa la carrera a l'alcaldia

La portaveu de Junts per Sant Cugat descarta presentar-se a les primàries


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, no repetirà com a alcaldable de la formació a les properes eleccions municipals. En un comunicat, l'exalcaldessa ha descartat presentar-se a les primàries del partit, les quals, diu, ja comptaran amb dues candidatures. Fortuny justifica la seva decisió ' pel bé del partit i de la ciutat' i prefereix no competir amb altres companys per 'dedicar l'energia al projecte'.

Fortuny, que va ser la candidata de Junts per Sant Cugat als últims comicis municipals, ja ha fet arribar la seva decisió al partit "amb el convenciment que és el millor per al projecte". "Per coherència amb la meva trajectòria, pel bé de la formació i per decisió personal", argumenta l'exalcaldessa en el seu comunicat.

Així, la portaveu de la formació descarta tornar a ser l'alcaldable "donada la situació" a la qual no hi ha una candidatura única, ja que regidors com Josep Maria Vallès i Carles Brugarolas han manifestat la seva intenció de presentar-se a les primàries de Junts per Sant Cugat. Tot i així, reconeix que li hauria agradat "tornar a liderar aquest projecte guanyador de Junts als propers comicis". De fet, ha recordat que es dedica a la política local des del 2007 -tret de la legislatura que va exercir de directora general de Serveis Socials de la Generalitat- i que "ha estat un orgull ser alcaldessa" i "haver guanyat el 2019".

Tot i la seva renúncia, Fortuny ha assegurat que Junts per Sant Cugat "és l'alternativa al caos del govern actual" i per això és posa a disposició del partit "per seguir aportant i guanyar les eleccions del 2023". La portaveu ha concretat també que seguirà com a regidora "convençuda que la bona política és l'eina més eficaç per millorar la vida de la gent", i ha agraït les persones que li han fet confiança.

Vallès allarga la mà a Brugarolas
El regidor Josep Maria Vallès, que es postula com alcaldable de Junts per a 2023, ja ha assegurat que parlarà amb Carles Brugarolas, qui seria almenys de moment el seu únic rival, per treballar una candidatura conjunta. Tot plegat ho ha avançat l'edició local del Nació Digital i ho ha confirmat a Cugat Mèdia el mateix Vallès, que assegura que vol construir una "potent proposta conjunta" que es basi "en la transversalitat i la unitat".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.