Pere Soler (PSC): 'El nostre compromís amb la ciutat és absolut, i volem que ens porti a l'alcaldia el 2023'

El primer secretari del PSC de Sant Cugat s'ha fet valdre com a futur alcalde en un acte per celebrar els dos anys del partit al govern municipal


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC de Sant Cugat, Pere Soler, vol que aquest mandat en què governa amb coalició amb ERC i la CUP serveixi de trampolí per arribar a l'alcaldia de la nostra ciutat. Així ho ha afirmat aquest dissabte en un acte valoratiu dels dos anys del partit al govern municipal amb el títol 'Les accions del govern socialista del canvi'. L'acte ha comptat amb la presència dels diputats al Parlament de Catalunya Raúl Moreno i Eva Candela, l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, la tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, i dels regidors José Gallardo i Pilar Gorina.

Amb ells, Soler ha fet un repàs de la tasca que s'ha fet des de les seves regidories durant aquests dos anys. També ha reivindicat el compromís del partit amb la ciutat, volent que aquest els dugui a l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals: "És evident que els socialistes estem treballant per aconseguir un major suport social i un major suport de la ciutadania. Creiem que estem fent bé la feina, amb responsabilitats estratègiques a la nostra ciutat, i que tard o d’hora la ciutadania s’adonarà de l’esforç que està fent aquest govern, i particularment el grup municipal socialista".

Durant l'acte, s'han anat projectant vídeos d'alcaldes socialistes que volien felicitar el PSC de Sant Cugat, i un del president del seu grup parlamentari, Salvador Illa.




Pere Soler

És evident que els i les socialistes estem treballant per aconseguir un major suport social i un major suport de la ciutadania. Creiem que estem fent bé la feina, que estem amb responsabilitats estratègiques a la nostra ciutat, i creiem que tard o d’hora la ciutadania s’adonarà de l’esforç que està fent aquest govern i que està fent particularment el grup municipal socialista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.