L'Ajuntament haurà de pagar prop de 368.000 euros a l'empresa que havia de construir el complex de Mira-sol

El consistori va resoldre el contracte el 2013 per incompliment en els terminis


  • Comparteix:

Imatge de l'espai / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'espai / Foto: Cugat Mèdia

Una sentència obliga l'Ajuntament a pagar prop de 368.000 euros a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) que el 2008 havia de construir i explotar el complex de Mira-sol, tot i que finalment es va rescindir el contracte per incompliments en els terminis. Després d'un llarg procés judicial, els tribunals no han admès el recurs de cassació presentat pel consistori, que haurà de donar compliment a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga l'Ajuntament a fer aquest pagament en concepte d'indemnització pels treballs fets abans de la resolució del contracte. En el ple d'aquest dilluns s'ha donat compte de la resolució i s'ha autoritzat el pagament.

ESCOLTA-HO

El projecte, les obres i l'explotació es van adjudicar el 2008 a -Construccions Pai i Instal·lacions de Lleure Esportiu Illa.

Tot i que el projecte va quedar aturat pels problemes de finançament de la UTE, la construcció del complex de Mira-sol s'ha reactivat. Segons va explicar en roda de premsa el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, la previsió del consistori és tenir enllestida la licitació de les obres aquest any, per començar els treballs la primavera de l'any vinent. Així, el complex podria ser una realitat l'estiu del 2023.

El projecte, que té un cost de global de 6,4 milions d'euros, preveu en una primera fase dues piscines i zona de fitness.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.