Primera junta de veïns del curs a Valldoreix

La sessió es pot seguir en directe a través de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una junta de veïns de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una junta de veïns de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Una moció institucional per oferir l'espai Info Valldoreix als comerços de la vila i propostes per ampliar les línies de bus i per establir un pla per retirar l'amiant. Són alguns dels debats que se sentiran aquest dijous a la junta de veïns de Valldoreix, la primera del curs. La sessió arrenca a les 17 h i es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia i del canal de Youtube de l'EMD.

Ordre del dia

1. Ratificació del Decret de Presidència 2021-0789, de data 9 de setembre de 2021, de canvi de data de la sessió plenària, junta de portaveus i audiència pública.

2. Aprovació, si s'escau, de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari de 15 de juliol de 2021. Expedient 1065/2021.

3. Mocions i propostes presentades pels grups al ple:
  • Moció de la CUP-PC a Valldoreix per posicionar-se a favor de l'aixecament del bloqueig polític, econòmic, comercial i financer per part dels Estats Units d'Amèrica contra Cuba, per tal que sigui substanciada davant el Ministeri de Relacions Exteriors i el Govern de l'estat Espanyol.
  • Moció de la CUP-PC a Valldoreix per a l'estudi de la viabilitat de l'ampliació de línies del nostre transport públic.
  • Moció institucional per donar espai a l'Info Valldoreix als comerços de valldoreix.
  • Moción del Grupo Municipal de Ciutadans (Cs) en la Junta de Vecinos de la EMD dValldoreix para solicitar la limpieza y reacondicionamiento de la Plaza Maria Sabater y su entorno.
  • Moció del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya - Moviment d'Esquerres (ERC-MES) per dissenyar i implementar un Pla de Joventut a Valldoreix.
  • Moció que presenta el grup municipal Junts per Valldoreix sobre la creació d'un nou pla de retirada d'elements amb amiant a la ciutat.


  • 4. Donar compte i aprovació de les Resolucions i Decrets de Presidència en compliment de l'article 42 del ROF.

    5. Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 9 de jude 2021 fins el dia 17 setembre de 2021, ambdós inclosos.

    6. Dació de compte del Decret de modificació cartipàs. Exp. 671/2019.

    7. Donar compte de l'execució del segon trimestre del pressupost 2021. Exp.1250/2020.

    8. Donar compte de l'informe sobre els compliments de pagament del segon trimestre de l'any 2021 i el període mitjà de pagament. Exp.1250/2020.

    9. Aprovació, si s'escau, de la modificació pressupostària 10/2021. Exp. 42/2021.

    10. Resolució d'al·legacions i proposta d'acord definitiva d'assignació del Complement de Destí i Rectificacions d'errors del Personal de l'EMD de Valldoreix. Expedient 1250/2020.

    11. Proposta d'acord, si s'escau, de l'aprovació del conveni entre la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, l'EntITAT MUNICIPAL DESCENTRALITADA DE Valldoreix i l'Àrea Metropolitana de Barcelona relatiu a les obres del Projecte constructiu "Itinerari de Vianants i Bicicletes entre La Floresta i Valldoreix a la Carretera Bv-1462 i millora de la intersecció amb el Camí Antic de Terrassa. Tm de Sant Cugat Del Vallès". Exp. 1022/2020.

    12. Ratificar el Decret 2021-0792, d'aprovació del Conveni de col·laboració entre l'EMD de Valldoreix i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, per a la implantació d'un Bicitancat a l'estació de Valldoreix.Exp. 1230/2021.

    13.- Aprovació definitiva de l'Estudi d'ordenació de la mobilitat a l'Entorn de Can Cadena. Exp. 714/2021.

    14. Aprovació del programa d'usos d'equipaments per contractar la redacció del Pla especial d'ordenació volumètrica i determinació dels usos d'equipament a la centralitat de Valldoreix, a l'illa situada entre la rambla M. J. Verdaguer i els carrers Sant Albert Tibidabo i Coster. Exp. 528/2019.

    15. Donar compte de la sentència en el recurs reclamació patrimonial que va interposar la Societat Edistribución Redes Digitales, SLU. Expedient 1157/2020.

    16. Acció de Govern.

    17. Precs i preguntes.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.