Alejandro Muñoz (JSC Sant Cugat): 'Jo acabaria el mandat content si suméssim set militants dones a l'agrupació'

El jove s'estrena al capdavant de la primera secretaria de la JSC Sant Cugat prenent el relleu de Pere Soler Masip


  • Comparteix:

Alejandro Muñoz és el nou primer secretari de la JSC / Foto: Alex Ballesta

Alejandro Muñoz és el nou primer secretari de la JSC / Foto: Alex Ballesta

Alejandro Muñoz és el nou primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) a Sant Cugat. Muñoz, que pren el relleu a Pere Soler Masip, ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia quins són els objectius i projectes de la nova junta de l'agrupació, que durarà tres anys. Un dels més destacats és l'objectiu que s'ha marcat d'augmentar el nombre de dones a la JSC Sant Cugat. De fet, el nou primer secretari ha reconegut que no n'hi ha cap d'entre els set militants que tenen ara. A Muñoz li agradaria, per tant, sumar set membres a l'agrupació i que totes elles fossin dones.

D'altra banda, ha explicat que volen treballar propostes polítiques per a la ciutat i col·laborar amb el grup municipal socialista. I en l'àmbit associatiu, tenen la intenció d'aconseguir un consell local de joventut que serveixi com a eix de diàleg entre totes les agrupacions juvenils de la ciutat.


Alejandro Muñoz

Ara mateix no tenim cap militant femenina a Sant Cugat. I jo m’he marcat com a objectiu augmentar aquest número i arribar, dels 7 militants que volem ampliar, si les 7 són dones, seria una cosa amb la qual jo me’n podria anar molt content i amb el cap ben alt



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.