L'alcaldessa celebra la confirmació dels indults i la tornada de Raül Romeva a casa

Mireia Ingla i els cinc regidors d'ERC-MES han fet balanç dels dos primers anys d'un mandat marcat per la pandèmia


  • Comparteix:

Sergi Sol, Oriol Cisteró, Gemma Aristoy, Francesc Duch, Francesc Carol, Mireia Ingla, Esther Madrona, Alba Gordó i Juli Fernández / Foto: Cugat Mèdia

Sergi Sol, Oriol Cisteró, Gemma Aristoy, Francesc Duch, Francesc Carol, Mireia Ingla, Esther Madrona, Alba Gordó i Juli Fernández / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha aprofitat l'acte de celebració del segon aniversari del govern de les forces d'esquerres a la ciutat per expressar la seva alegria per la confirmació oficial dels indults a Raül Romeva i la resta de presos de l'1-O, i ha assegurat que no entén que 'hi hagi algú que pugui estar-hi en contra'. L'acte, que ha tingut lloc aquest dimarts, al Celler Cooperatiu, ha estat conduït pel periodista Sergi Sol. El periodista ha mostrat la faceta més personal dels cinc regidors del grup municipal, en un acte que ha tancat l'alcaldessa amb un balanç molt positiu de la feina feta.

Respecte a aquests dos primers anys de mandat, Ingla ha rememorat "l'emoció, els nervis i les mirades de complicitat" del primer dia, el 15 de juny de 2019, i la voluntat de "donar veu a aquelles persones que no s'havien sentit representades ni escoltades pels governs anteriors". En aquesta mateixa línia, l'alcaldessa ha recordat la importància de "governar per a tothom" i ha assegurat que per augmentar el percentatge independentista entre la ciutadania, "no se m'acut una altra manera que interpel·lant tothom".

Ingla ha volgut posar èmfasi també en el fet que "la governança republicana és bon govern i transparència", unes característiques, segons ella, no estaven presents en l'anterior govern. "La meva sorpresa va ser trobar un ajuntament mal dimensionat, amb greus problemes de recursos humans en departaments claus. La bona gestió dels convergents en pocs dies vaig copsar que era tot fum", ha dit.

Finalment, l'alcaldessa ha mencionat el trasbals que ha suposat la pandèmia i ha recordat que "tota la feina que volem fer l'haurem de fer en el marc d'una post pandèmia global que ens ho ha capgirat tot". Tot i això, ha assegurat que "no valen excuses" i s'ha compromès a "accelerar tant com es pugui l'agenda política del govern municipal per complir amb el compromís d'impulsar un Sant Cugat per a tothom i d'on ningú n'hagi de marxar".


Mireia Ingla

Davant d'un Ajuntament aparador i d'una política de vendre fum, ERC som els garants de fer polítiques transformadores, agosarades i valentes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.