Àngels Ponsa: 'Ser consellera ha estat el millor que m'ha passat a nivell professional'

L'exconsellera santcugatenca de Cultura repassa la seva trajectòria al Parlament i al Govern de la Generalitat


  • Comparteix:

Àngels Ponsa a l'estudi de Cugat Media / Foto: Cugat Media

Àngels Ponsa a l'estudi de Cugat Media / Foto: Cugat Media

La santcugatenca Àngels Ponsa afirma que haver estat consellera de Cultura és el 'màxim honor per algú què s'estima la cultura'. En una conversa al magazín 'Connectats', de Cugat Media i La Xarxa, Ponsa repassa com han estat aquests nou mesos al capdavant del departament, càrrec que va acceptar 'sabent quina era la situació'. Segons la santcugatenca, la seva conselleria era una de les més afectades per la Covid-19 i, malgrat que sense la pandèmia s'haguessin pogut fer més coses, se sent 'satisfeta' pel treball fet i per l'esforç i els lligams que s'han aconseguit entre la conselleria i el sector en aquests temps difícils.

ESCOLTA-HO

Ponsa també ha fet una valoració del nou govern i de la forma en què s'ha creat. Segons l'exconsellera, és normal que hi hagi aquest tipus de negociacions i considera que l'important és que s'hagi assolit un acord. La santcugatenca espera que aquesta legislatura compleixi el mandat en la seva totalitat.

Per últim, l'exconsellera ha fet un repàs sobre la seva etapa al Parlament, en particular de la legislatura de 2015 a 2017, dins del grup Junts pel Sí. Considera que aquella va ser "la millor legislatura" que ha viscut, en temes de debat i figures rellevant, en referència a diputats com Muriel Casals i Lluís Llach. L'exconsellera creu que aquesta etapa serà estudiada per la politologia com "un fenomen que aporta molt a la societat".


Angels Ponsa

Vaig passar de ser Directora General de l'àrea, potser més gran, del Departament de Cultura, i ara poder tenir l'honor immens de ser consellera, no m'ho podria esperar i és el millor que m'ha passat a nivell professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.