L'Ajuntament torna a penjar la pancarta de suport als 'presos polítics'

La pancarta es va retirar a mitja campanya electoral a petició de la Junta Electoral per una queixa de Ciutadans


  • Comparteix:

La pancarta de suport als 'presos polítics' penjada novament a la façana de l'Ajuntament després de la finalització de les eleccions catalanes del 14 F / Foto: Cugat Mèdia

La pancarta de suport als 'presos polítics' penjada novament a la façana de l'Ajuntament després de la finalització de les eleccions catalanes del 14 F / Foto: Cugat Mèdia

El govern municipal de Sant Cugat ha tornat a penjar la pancarta de suport als 'presos polítics' a la façana de l'Ajuntament. La Junta Electoral va demanar la seva retirada per una queixa del grup Ciutadans, qui va exigir que es retirés per garantir la neutralitat dels edificis públics durant el període electoral. En un primer moment la pancarta es va girar, però la Junta Electoral va demanar que es treiés del tot perquè encara es podia llegir el seu missatge. Un cop finalitzades les eleccions catalanes del 14 de febrer, l'Ajuntament ha tornat a penjar-la. A les últimes eleccions espanyoles del 10 de novembre de 2019, l'Ajuntament també va girar la pancarta, però la va deixar penjada.

En paral·lel a aquesta petició de retirar durant la campanya electoral, l'Ajuntament està pendent de la resolució del recurs que va presentar contra la sentència per una altra denúncia de Cs que ordena la retirada "immediata" del llaç groc i la pancarta de la façana de manera permanent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.