Gemma Foj i Marc Ledesma encapçalen les candidatures a la Coordinadora de Junts

Les votacions tindran lloc els dies 18 i 19 de gener


  • Comparteix:

Gemma Foj i Marc Ledesma encapçalen les dues candidatures per a coordinar Junts per Sant Cugat / Foto: Youtube

Gemma Foj i Marc Ledesma encapçalen les dues candidatures per a coordinar Junts per Sant Cugat / Foto: Youtube

Gemma Foj i Marc Ledesma són els capdavanters de les dues candidatures per a liderar la Coordinadora Local de Junts per Sant Cugat. L'agrupació local de Junts per Catalunya ha esdevingut un partit polític com a tal recentment, després de desvincular-se del PDeCat. És per això que ara han d'escollir qui liderarà la Coordinadora i qui ocuparà els càrrecs de Coordinador Local, Responsable de política municipal, Responsable de comunicació i Responsable d'afiliats i representants. Les votacions tindran lloc els dies 18 i 19 de gener.

Amb el lema 'Junts, fem la república catalana', l'equip de treball de Foj es presenta com a "independentista, transversal, compromès i il·lusionat; amb moltes ganes de fer de la política una eina transparent, justa i radicalment participativa i democràtica". A més, Foj ha explicat a Cugat Mèdia que l'equip està molt il·lusionat de poder "tenir l'oportunitat de treballar per a la nostra ciutat i per a la independència del nostre país". Acompanyen a Gemma Foj el regidor Carles Brugarolas, Montse Andreu, Maria Carme Ardid, Xavier Codó, Abigail Monells, Emili Canalís, Xavier Palet, Simon Franch, Dolors Vilanova, Marc Monells i Josep Santamaria.

D'altra banda, la candidatura encapçalada per Marc Ledesma, amb el lema '#Comencem a Sant Cugat', es defineix com "un equip de persones divers i plural, que acull diferents sensibilitats des de la transversalitat, tenint en compte l'equilibri territorial entre els diferents barris de la ciutat." Ledesma ha declarat a aquest mitjà que el seu projecte "té la mirada posada a guanyar l'alcaldia de Sant Cugat i la presidència de l'EMD de Valldoreix a les properes eleccions municipals, l'any 2023." Oriol Peguera, Elena Degollada, Josep Maria Vallès, Maria Jose Mata, Ana M. Muñoz, Mireia Ferrer, Santi Garriga i Maria Eulàlia Egea acompanyen a Marc Ledesma.







Gemma Foj

Represento una de les candidatures que opta a la coordinació de Junts per Sant Cugat i ho fem amb molta il·lusió perquè podrem tenir l’oportunitat de treballar per a la nostra ciutat i per a la independència del nostre país. L’elecció es farà entre dilluns i dimarts vinent i animem a totes les persones afiliades a la nostra ciutat a què hi participin. Creiem que realment el projecte que tenim entre mans ho val.

Marc Ledesma

El projecte de #Comencem a Sant Cugat és una candidatura que pretén aglutinar un equip de persones divers i plural, que acull diferents sensibilitats i generacions i que manté una representació territorial dels diferents barris de la ciutat.per tal d'oferir una visió al més àmplia possible de la realitat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.