Sant Cugat rep 321.000 euros d'ajuts de la Diputació de Barcelona aquest 2020

En total, s'han concedit 22 ajuts per al municipi del Catàleg de Serveis de la Diputació


  • Comparteix:

Sant Cugat rep 14.800 euros per al finançament de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels / Foto: Ajuntament

Sant Cugat rep 14.800 euros per al finançament de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels / Foto: Ajuntament

La Diputació de Barcelona ha concedit per aquest any 321.049,76 euros en ajuts econòmics a l'Ajuntament, en el Catàleg de Serveis de l'ens supramunicipal. En total, s'han aprovat per al municipi 22 ajuts, que aniran a finançar projectes com activitats dels Museus, el Sant Cugat Feina, la seguretat alimentària i el finançament de l'Oh!Ficina Jove i el de les escoles municipals de Música i d'Art i Disseny, entre d'altres.

La partida més gran és per al programa municipal de seguretat alimentària, amb 51.999,74 euros, seguidadel Sant Cugat Feina, el servei local d'ocupació, que reo 42.300 euros. També s'han aprovat ajuts en l'àmbit d'igualtat, LGBTI i violències masclistes, promoció de la salut als instituts, adquisició de recursos i equipaments de Protecció Civil i projectes com la instal·lació de sensors de soroll i els espais de 'coworking'. A més, també hi figuren partides per al Festival Nacional de Poesia (FNP) i el Festival de fotografia Lumínic.

En conjunt, la Diputació de Barcelona ha concedit als municipis del Vallès Occidental 474 assistències del catàleg del 2020 per valor total de 6,3 milions d'euros. El catàleg d'aquest any compta amb un total de 343 recursos diferents d'assistència i cooperació local: 163 tècnics (47%), 105 econòmics (31%) i 75 materials (22%) i és un dels instruments d'assistència i cooperació local del Pla Xarxa de Governs Locals. Cada recurs, disponibles a un cercador, conté informació completa dels ens destinataris i dels requisits d'accés, els criteris de valoració i puntuació, els terminis de concessió i condicions d'execució i la justificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.