El mercadet setmanal ampliarà parades i s'allargarà fins a l'avinguda Cerdanyola

El govern està estudiant tècnicament la proposta d'allargar i facilitar el circuit des de la plaça de Sant Pere a l'avinguda Cerdanyola


  • Comparteix:

El govern aposta per allargar el mercadet setmanal dels dijous fins a l'avinguda Cerdanyola. La tinenta d'alcaldia de Comerç, Elena Vila, ha avançat en una entrevista a Cugat Mèdia que l'executiu local ja està estudiant tècnicament com reubicar les parades per 'facilitar la circulació dels vianants' amb un recorregut des de la plaça de Sant Pere fins a la recent vianantitzada avinguda Cerdanyola. 'En cap cas', això sí, es reduirà el nombre de parades, sinó que s'obriran a concurs noves places per a l'ampliació.

Vila ha explicat que hi ha una normativa de protecció de les muralles del Monestir que els obliga a reubicar algunes de les parades. Des del govern volen 'aprofitar' aquest factor per 'millorar el circuit' del mercat i que sigui més 'continu'. La intenció és 'reforçar el centre', a la zona de la plaça de Sant Pere, el carrer Major i la plaça d'Octavià, però allargar les parades fins a l'avinguda Cerdanyola. Els comerciants, ha assegurat, 'se'n veuran beneficiats'.

La proposta és instal·lar parades fins a l'avinguda Cerdanyola / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)
La proposta és instal·lar parades fins a l'avinguda Cerdanyola / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

A més, també s'estudia la possibilitat de reubicar les tres parades que hi ha actualment al carrer de l'Endavallada.

S'estudia reubicar les parades del carrer de l'Endavallada / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)
S'estudia reubicar les parades del carrer de l'Endavallada / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

La tinenta d'alcaldia ha explicat, per això, que quan tinguin preparada la proposta tècnicament la consensuaran amb els paradistes i amb els comerciants de la zona, a la Taula de Comerç. A partir d'aquí sortirà la decisió definitiva d'un canvi que encara no té data prevista.


Elena Vila

Aprofitant que hi ha un pla d'autoprotecció de les muralles del Monestir i que hem de reubicar, segons la normativa, algunes parades, volem treure a concurs més parades. Volem allargar-les fins a l'avinguda Cerdanyola, creiem que el teixit comercial se'n veurà beneficiat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.