La CUP critica les càrregues policials i se solidaritza amb les detingudes per l'okupació

El partit anuncia que se suma a futures convocatòries del col·lectiu La Xesca i es reafirma en la lluita pel dret a l'habitatge


  • Comparteix:

Imatge dels Mossos al desallotjament d'aquest diumenge al barri de Sant Francesc / Foto: Cugat Mèdia

Imatge dels Mossos al desallotjament d'aquest diumenge al barri de Sant Francesc / Foto: Cugat Mèdia

La CUP de Sant Cugat alerta de les càrregues policials i de l'actuació dels Mossos d'Esquadra durant el desallotjament dels pisos okupats aquest diumenge al número 82 del carrer Vallès. El partit assegura en un comunicat que les joves 'es concentraven al carrer pacíficament' i, a més, se solidaritza i mostra el seu suport a les dues detingudes.

Des de la CUP expliquen que una de les seves prioritats és 'lluitar contra la centrifugació de santcugatencs fora de la ciutat per la impossibilitat de poder pagar un habitatge' i que donaran suport a 'mesures per fer efectiu el dret a l'habitatge en una de les ciutats més cares i desiguals de l'estat'.

A més, el partit se suma a les futures convocatòries que pugui convocar el col·lectiu La Xesca 'per fer de Sant Cugat una ciutat no elitista i que ofereixi alternatives habitacionals a curt termini'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.