Sant Cugat es concentra avui al tram 13 de la manifestació per la independència

L'ANC ha omplert sis busos que portaran més de 300 santcugatencs

Imatge de la manifestació de l'any passat / Foto: Lluís Llebot

Política

Publicat el 11/set/19 per Anna González

La manifestació de la Diada convocada per l'ANC amb el suport d'Òmnium i l'AMI tindrà un any més presència santcugatenca. Els santcugatencs s'aplegaran principalment al tram 13, l'assignat a la ciutat i ubicat entre els carrers d'Entença i de Vilamarí. Així, també està previst que entitats de cultura popular i tradicional i autoritats de Sant Cugat s'afegeixin a la concentració. Sota el lema 'Objectiu independència', la convocatòria tindrà com a epicentre la plaça d'Espanya de Barcelona i dibuixarà un gran estel amb els cinc carrers adjacents.

En total, la concentració tindrà 26 trams per omplir la plaça d'Espanya, la Gran Via, l'avinguda del Paral·lel i els carrers de Creu Coberta, Tarragona i Maria Cristina. La intenció enguany és traslladar un missatge d'unitat estratègica, representar la pluralitat de l'independentisme i evidenciar la necessitat de posar-se d'acord per assolir l'objectiu comú: la independència.

Des de Sant Cugat, el coordinador de l'ANC, Xavier Palet, veu aquesta manifestació com un punt d'inflexió: 'Comencem una etapa complicada, però de mobilitzacions que poden marcar el futur del camí cap a la independència', reflexiona.

L'acte central començarà a les 17.14 hores, però es recomana a tothom ser al seu tram a les quatre de la tarda.

Desplaçament
L'ANC ha omplert sis autobusos per assistir a la manifestació. Així, l'entitat sobiranista ha convocat més de 300 persones que aniran plegades en aquest transport.

L'opció de desplaçar-se a peu, amb una caminada organitzada per l'ANC, queda descartada. La meteorologia ha obligat l'organització d'aquesta activitat a prendre la decisió.

Vídeos de les altres manifestacions multitudinàries amb motiu de l'Onze de Setembre

  • 2018 - Fem República
  • 2017 - Diada del Sí
  • 2016 - Estem a punt
  • 2015 - Via Lliure
  • 2014 - La V
  • 2013 - La Via Catalana
  • 2012 - Manifestació



  • DECLARACIONS

    Xavier Palet

    Comencem una etapa complicada, però de mobilitzacions que poden marcar el futur del camí cap a la independència.

    Your browser doesn’t support HTML5 audio