Sant Cugat sol·licitarà una millora en seguretat als Túnels de Vallvidrera

La moció presentada per Cs al ple ha estat aprovada per unanimitat


  • Comparteix:

Simulacre d'accident als Túnels de Vallvidrera / Foto: Protecció Civil

Simulacre d'accident als Túnels de Vallvidrera / Foto: Protecció Civil

El ple municipal ha aprovat per unanimitat la moció presentada per Cs per millorar la seguretat a la C-16, als Túnels de Vallvidrera. El partit taronja exigeix a l'empresa adjudicatària de la via, la companyia Abertis, que actualitzi les instal·lacions per 'prevenir qualsevol futur accident dins de la seva adjudicació', demanda a la qual s'han sumat la resta de formacions polítiques i el govern de la ciutat.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

Entre els requeriments que ha emès el regidor i portaveu del grup municipal de Cs, Aldo Ciprian, destaquen millorar la il·luminació i la senyalització i posar separació física als carrils d'entrada i de sortida, tot i que Ciprian ha explicat que 'les actualitzacions que es puguin fer a la via no depenen del ple municipal i són competència dels tècnics encarregats de l'empresa'.

Aldo Ciprian també ha explicat que la intenció és 'fer força' des dels municipis afectats per millorar la prevenció d'accidents en una via per la qual passen més de 30.000 usuaris al dia. El partit assegura que la carretera no està actualitzada a l'actual normativa europea que, si bé no és retroactiva, 'hauria de ser implementada per garantir la seguretat dels seus usuaris'. Ciprian també ha instat la Generalitat a intervenir a favor de les millores.




Francesc Duch

Entenem que tot el que sigui millorar la seguretat de les persones hem d'estar a favor i per tant l'equip de govern votarà a favor de la proposta.

Aldo Ciprian

La moció que presentem en aquest ple és sol·licitar que l'empresa adjudicatària posi mitjans de seguretat per prevenir qualsevol accident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.